Koktejl jako základ partyJak poznat profesionálního barmana?

Jaké pití je nejvíc sexy? Vychlazený koktejl z rukou profesionála

Publikováno 22.05.2014 v 08:49 v kategorii SPOLEČENSKÉ AKCE, přečteno: 57x

Chcete ohromit své zaměstnance a obchodní partnery na vašem firemním večírku? Máme pro vás tip, který vám, jako organizátorovi, zajistí výhru na plné čáře.

Bar je ta nejlepší atrakce
profesionální barman

Jaro už je v plném proudu a my tu máme jeden neodolatelný jarní a letní hit, který bez výjimek zafunguje na každého! Víte, jaké tajemství okouzlí každého hosta napříč různými společenskými akcemi a firemními večírky?

Přátelé, jsou to vychlazené koktejly, které vám přímo před očima se vší elegancí umíchá profesionální barman. Ten totiž dokáže nejen nápoj připravit, ale také podle chutí zákazníka doporučit přesně ten pravý, ten který okouzlí, ten který pak bude chtít pít celý večer znovu a znovu…

Organizujete párty? Pak musíte umět rozvířit zábavu
firemní akce

Dávno už nikoho nezajímají večírky, na kterých vás organizátor posadí ke stolu s kolegy z oddělení a donese vám na stůl šunku s křenem a pivo a víno.

Hosty nebaví prosedět celý večer na jednom místě a dostávat příděly nudného jídla a tradičního pití. Hosty baví objevovat, zkoumat, ochutnávat! Firemní akce nemusí být nudnou sešlostí.

Organizujete jí? Pak jí povyšte na něco víc a rozhodněte se uspořádat šťavnatý a pestrý večírek, na kterém hosté zažijí a ochutnají něco nového a budou mít dost prostoru pro zábavu.

Zbořte bariéry!
Barmanská show

Na večírku není zábava, pokud nutíte své hosty dodržovat vámi daný řád. Vykašlete se na zasedací pořádek a místo běžných stolů zvolte koktejlové stolky a k nim barové židle.

U nich totiž může s hosty kdokoli příjemně postát a nebude se cítit trapně jako nad běžným stolem. Jednu část sálu vyhraďte pro catering a nechte hosty, ať se obsluhují sami. Díky tomu vytvoříte prostor, u kterého se budou potkávat cizí lidé a budou moci zapříst rozhovor.

Nezapomínejte na podněty k zábavě a dohlédněte, ať na vašem večírku nechybí zážitky – barmanská show, zážitková gastronomie, molekulární kuchyně. Zážitek se totiž nedá vyčíslit penězi. A hosté vám budou neskutečně vděční, pokud díky vám zapomenout na všední starosti a uvolní se při experimentální zábavě.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?